Wie zijn wij

In 1992 werd ik beëdigd tot advocaat en oefen sedertdien de advocatenpraktijk uit in Maarssen. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van zaken op het gebied van het personen- en familierecht. Mensen worden door mij bijgestaan als zij een advocaat nodig hebben in echtscheidingszaken, alimentatiekwesties en omgangsregelingen. Als mediator probeer ik beide partijen tot werkbare afspraken te brengen in echtscheidingszaken maar ook in andere familiekwesties.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak, waarbij niet alleen de juridische maar ook de persoonlijke kant van een zaak de aandacht krijgt, die het verdient. Als gecertificeerd mediator en familierecht-specialist ben ik lid van de vFAS, Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators.

Cliënten ervaren mij als een betrokken advocaat die met jarenlange ervaring een steunpilaar is in een lastige fase van iemands leven. Ik ga het gesprek aan met cliënten om zo gezamenlijk het pad te bewandelen richting een passende oplossing via overleg of de rechtbank en probeer steeds te laten zien welke stappen al zijn gezet en welke nog moeten volgen om tot de uiteindelijke oplossing te komen.

Virginie is bestuurslid van Rotary Op Seyst in Zeist en lid van de Raad van Toezicht van Zorgcentrum Aelsmeer in Aalsmeer.

vFas Erkend Specialist
vFas Erkend Specialist
MfN Registermediator
Nederlandse Orde van Advocaten

In 1983 beëdigd tot advocaat en oefende sedertdien ook de advocatenpraktijk uit in Maarssen. Sinds 1 januari 2022 heb ik mij als advocaat laten uitschrijven en werk ik als juridisch adviseur. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoed recht en ik werk in overwegende mate voor commerciële opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening, vastgoed sector en productiebedrijven.

Zowel particulieren als bedrijven die in hoofdzaak wonen dan wel gevestigd zijn in de regio Vechtstreek, Plassen- en Weidegebied kunnen bij mij terecht. Ik houd van een no-nonsense aanpak, waarbij zowel de juridische als de zakelijke kant van een zaak de aandacht krijgen die zij verdienen. Ronald is woonachtig in Maarssen en voelt zich daardoor ook in maatschappelijk opzicht betrokken bij de omgeving van waaruit hij werkt. Zo is hij onder meer 6 jaar lid van de gemeenteraad in Maarssen geweest en is hij de afgelopen jaren als bestuurslid nauw betrokken geweest bij de opbouw en groei van de lokale omroep RTV Stichtse Vecht.